KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi

Nis

Okul sporları kapsamında Kahramanmaraş genç erkekler il boks müsabakalarında öğrencimiz Ahmet Duran Geyik il birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve Beden eğitimi öğretmenimizi tebrik ederim

Nis

26.04.2024 tarihinde okulumuzda saat: 15.15' te veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimize duyurulur.

Mrt

Okulumuz öğrencileri tarafından çıkarılan ve ilk olma özelliği taşıyan online dergimiz yayında.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yılında, gözlerini bile kırpmadan vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin anısına düzenlenen il programını, Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi olarak, büyük bir gururla gerçekleştirdik.

'' Sanata Sarılmak '' isimli E-Twinning Projemiz

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle Değerler Kulübü öğrencileri olarak '' Ünzile '' isimli tiyatro gösterimizi okul konferans salonumuzda gerçekleştirdik.

Şbt

ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte Kapıçam Mezarlığını ziyaret ederek depremde hayatını kaybeden kimsesiz depremzedeler ve yakınlarımız için Kur'an okuyup dualar ettik. Mezarlık ziyareti sonrasında Kapıçam Tabiat Parkını gezdik, hasbihal edip hoşça vakit geçirdik.

Şbt

ÇEDES etkinlikleri kapsamında Şubat ayı teması olarak belirlenen '' Sabır '' konusunda Yenişehir  Camii İmam Hatibi Cebrail DAĞ öğrencilerimizle bir araya geldi.

Şbt

Aydın ilinin Didim ilçesinde yapılan masa tenisi Türkiye şampiyonasında şehrimizi  başarıyla temsil eden Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi seramonide yer aldı.

Ock

Okul sporları kapsamında 9-10 Ocak tarihleri arasında Kayseri'de yapılan genç kızlar  masa tenisi turnuvasında Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi bölge üçüncüsü olarak bronz madalya almış ayrıca 13-15 Şubat 2024 tarihinde Aydın ilinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.

Bu vesileyle Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen ödül törenine il milli eğitim müdürümüz sayın Yusuf Kahraman,il milli eğitim şube müdürümüz sayın Ahmet Akküncü, ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Hüseyin Mart, eğitim gönüllüsü Süreyya Erdoğanyılmaz programa katılmış ve öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim etmiştir.

Ock

Okulumuz 10/C sınıfı öğrencilerinden Metehan TOLU  cam kemik hastası olması nedeniyle okulumuzda ayağında kırık oluştu. Biz de Değerler Kulübü olarak evladımızı evinde ziyeret ederek halini hatırını sorarak ona moral verdik. Sınıf arkadaşlarını ve öğretmenini evinde görmek onu ayrı bir mutlu etti. Bizler de hasta ziyaretinin ne kadar değerli olduğunu Metehan' ın gözündeki mutluluktan okumuş olduk.

Ock

Kayseri' de düzenlenen okul sporları kapsamında masa tenisi bölge turnuvasında Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi olarak bronz madalya kazandık. Başarılı sporcularımızı İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf KAHRAMAN ve Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin MART, makamlarında ayrı ayrı kabul ederek ödül ve hediye takdim ettiler.

Ock

Kayseride düzenlenen okul sporları kapsamında Masa Tenisi Bölge Turnuvasında 3.' lük elde ederek şehrimizi Aydın' da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandık. Gururluyuz...

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf KAHRAMAN ve beraberindeki heyet okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle hasbihal ettiler.

Ara

'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' okulumuzda tüm sınıf seviyelerinde öğretmen ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşti.